De bijeenkomst

De datum voor Meet&Match Oldenzaal in 2019 wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

In samenwerking met leerlingen die hun maatschappelijke stage doen, verzorgt Rouwhorst de drankjes en na afloop een heerlijke warme hap.

Tijd
15.00 uur Inloop met koffie en thee
15.30 uur Opening door dagvoorzitter en uitleg spelregels
15.45 uur Plek innemen praattafels
16.00 uur Speeddatesrondes
17.00 uur ‘Vrije’ gesprekken tussen bedrijven en verenigingen/instellingen
17.30 uur Matches definitief maken en registreren
18.00 uur Netwerkborrel
18.30 uur Uitreiking MVO-award
19.00 uur Sluiting

De aanpak

deaanpak2

De Meet&Match speeddates zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van de organisaties en bedrijven Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent. De ontvangst is tussen 15:00 en 15:30 uur. Bij de registratiedesk ontvangt u onder meer uw naamkaartje. De eerste speeddateronde begint klokslag om 16:00 uur.

In een cirkel vinden vervolgens de speeddates plaats. Bedrijven hebben een vaste plek in de cirkel, organisaties rouleren per ronde naar een volgende tafel. Na de speeddaterondes is er gelegenheid de bedrijven of organisaties te spreken die u nog niet heeft ontmoet. Vervolgens worden de matches definitief gemaakt en de bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel.

De voorbereiding

Stap 1: oriëntatie

Zorg ervoor dat u een goed beeld krijgt van het doel van Meet&Match.
Zo is het niet de bedoeling dat u geld vraagt of nieuwe klanten werft.

Stap 2: formuleer een concrete vraag en/of een concreet aanbod

Denk goed na over wat u tijdens de speeddate wilt bereiken. Welke vragen wilt u stellen of welke aanbiedingen heeft u. Betrek uw achterban hier ook bij, zodat u verzekerd bent van draagvlak als het op de uitvoering van de match aankomt.

Stap 3: win vooraf, indien gewenst, informatie in bij de organisatie

In overleg leert u onder meer hoe u uw vraag of aanbod tijdens de speeddates het beste voor het voetlicht brengt. Maar bijvoorbeeld ook het bedenken van een tegenprestatie komt aan bod. U kunt de beschikking krijgen over informatiemateriaal.

Stap 4: meld u tijdig aan voor Meet&Match

Aanmelden doet u door via de website door uw vraag of aanbod op te geven. Als zichtbaar is wat u te vragen of aan te bieden hebt, kunnen andere bezoekers daarop inhaken.

De regels

deregels

Handel met voorkennis
Net als op een gewone beurs is handel met voorkennis verboden. Partijen mogen dus niet vóór Meet&Match al contact met elkaar opnemen voor het maken van een match.

Meet
Tijdens de speeddate stellen partijen zich kort aan elkaar voor en wisselen in enkele minuten hun ‘handel’ uit. Doel is elkaar te leren kennen en te onderzoeken wie een geschikte partner zou kunnen zijn.

Match
Tijdens de speeddata maakt u uw intentie om samen te werken kenbaar. Hiermee schept u verwachtingen naar de andere partij. Wij verzoeken u daarmee zorgvuldig om te gaan om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Dit geldt ook voor de eventuele tegenprestatie.

Uitvoering
De vervolgafspraken maakt u in onderling overleg tijdens de netwerkborrel. De uitvoering vindt plaats op een door u samen afgesproken tijdstip, doch binnen een jaar nadat de match is gesloten. Partijen zetten zich naar beste kunnen in en schaden elkaars belangen niet. U gaat verplichtingen aan met elkaar, niet met de organisatie van Meet&Match.

Overige vragen

Bij vragen of opmerkingen, kunt u altijd contact opnemen met Meet & Match Oldenzaal via info@meetenmatcholdenzaal.nl

Start typing and press Enter to search